DRC Wild Rovers – ARC Pigs

Wedstrijdverslag van DRC Wild Rovers:

Een rustig dagje op de Bezelhorst en dat bij de enige echte derby! Wild Rovers tegen de Pigs! Helaas was het voor publiek niet mogelijk om de titanenstrijd te aanschouwen, maar de spelers hadden er wel zin in.
Arnhem was goed bezet en hadden in de eerste helft veel balbezit. Goed verdedigend werk van Doetinchem zorgde ervoor dat de Wild Rovers langzaam maar zeker de wedstrijd naar zich toe trok. Met name in de lijn ontstond veel ruimte. 1 op 1 verdedigen bleek geen hobby van de Arnhemmers. En de sloopkogels van Doetinchem hadden er weer zin in. Uiteindelijk was de verdediging gebroken en wisten de Rovers uut te lopen naar een comfortabele overwinning. 45 -0.
Mooi om te zien dat alle Wild Rovers hun minuten hebben gepakt en dat de pensionada’s ook nog dicht bij een try’tje kwamen. Naar zoals zo vaak in het leven…….net niet.
Shine konijn; de leider van het vloeiende aanvalsspel David
Dotd Masterkicker Edgar (André)
Vanaf volgende week moeten we echt aan de bak. De komende weken wedstrijden tegen de top 6 teams. Te beginnen uit tegen de Big Bulls. Hey ho let’s go……….(vul jij hem even in Jon)