DRC Wild Rovers – Feanster

Wedstrijdverslag DRC Wild Rovers:
Ondanks het nog prille seizoen was het gister toch een gevoel van een kleine topper tussen de 2 ongeslagen teams. The Wild Rovers tegen Feanster!
Feanster kwam zoals verwacht met een sterk team op te proppen en liet dat vanaf de start duidelijk merken. Vloeiend aanvallend spel, waarbij de lijn jongens snel gezocht werden om hun ballet-achtige vaardigheden te tonen. Gelukkig waren de Wild Rovers hierop ingesteld en er werd door iedereen dat ene stapje extra gezet om de gaten dicht te lopen. Helaas werd niet voorkomen dat de full back van feanster de score kon openen.
Merendeel van het balbezit was voor de heerenveeners alleen als de rovers in de 22 van feanster was het meteen heel gevaarlijk. Net voor de rust wist Johann de stand gelijk te trekken. Er was dus genoeg om voor te spelen.
De 2e helft was van hetzelfde laken en pak. De jongens uit Heerenveen bleven gevaarlijk met veel balbezit maar de stand ging over en weer in een laagscorend duel. Met try’s van De double d’s David en Daan was de stand op 19- 19 uitgekomen voor de Rovers! Helaas werd de daaropvolgende kick off slecht verwerkt en met een moment van onachtzaamheid werd er een try met conversie cadeau gegeven. Met nog 4 minuten op de klokken was er nog tijd en de rovers kwamen nog heel dichtbij, maar de laatste 10 cm. Bleken een brug te ver.
Maar wat een heerlijke rugbywedstrijd! Fysiek, snel, hard en zoals het hoort aan het eind niets dan lof voor elkaar!
Al met al zien we komende wedstrijden met veel vertrouwen tegemoet!
Honours: geen d.o.t.d.
M.o.m tackle machine met try storing skills Johann!
  • Cliënt
    DRC Wild Rovers
  • Jaar
    2021
  • Locatie
    Doetinchem
Hit enter to search or ESC to close