De Wauw-factor in jouw foto’s!
(cursus)

n.t.b. Juni 2019  |  13:00 uur  |  Locatie: Groessen

Stel je voor; Je bent op vakantie, een dagje weg of gewoon zomaar op een mooie plek met leuke mensen. Genieten! Deze fijne herinnering-in-de-maak wil je graag vereeuwigen. Je pakt je telefoon of camera en maakt een aantal foto’s. Eenmaal thuis kom je tot de conclusie dat de foto niet het moment weerspiegelt, en dat is zonde!

Wij kunnen jou hierbij helpen!
Tijdens deze unieke cursus gaan we niet in op de technische kant van het fotograferen en elk knopje uitleggen maar leren wij jou, onder het genot van een kop koffie, de tips & tricks om de WAUW-factor in jouw foto’s te krijgen! Deze cursus is voor iedereen die meer uit zijn of haar (vakantie) foto’s wil halen. Het is namelijk niet nodig een dure camera aan te schaffen om mooie foto’s te kunnen maken!

Wat kan je verwachten?
Deze avond bespreken we onder anderen:
– De basisprincipes van fotograferen
– Valkuilen
– Technieken
– Tips & tricks

Wat heb je nodig?
Niet veel 😉 Heb jij een telefoon met een camera? Een ‘huis, tuin & keuken’ compactcamera? Systeemcamera of Spiegelreflexcamera? Nou, dan ben je al helemaal voorzien! Tijdens de cursus is het niet nodig je apparaat mee te nemen, maar dat mag uiteraard wel!

Schrijf je snel in voor deze cursus, dan maak jij deze zomer de mooiste, gaafste en memorabelste foto’s!
Schrijf je nu in voor de cursus op 23 december en maak gebruik van de speciale ‘primeur’ prijs van  €25,- (reguliere prijs €30,-)
Deze actie is enkel voor deze editie geldig!

*Al deze foto’s zijn met een telefoon of compact camera gemaakt